For You ^_^

Tuesday, December 31, 2013

31 December 2013 - Birthday Blogger Inspire Bunny!

Salam and hi all,

wide shawl: Lilmrspolkadot (instashop)
mustache pin: Bunny Inspired


Dalam banyak banyak bulan dalam setahun ni, hujung bulan iaitu bulan December inilah yang paling daebak a.k.a best XD Firstly sebab itu my birthday jatuh pada bulan ni di samping musim year end sale, musim orang kawin dan lain lain yang tak berapa ingat termasuk.............. musim hujan, kamek suka sejuk bah, belum masuk cerita salji =_="




Sepanjang berblog tahun ni memang agak berubah kot sebab setakat ni tahun inilah saya paling banyak terima sponsor terutamanya barang makeup dan skincare. Bila diikutkan rasanya review sampai awal tahun depan pun belum habis 0_0 Banyak lagi benda benda yang kena buat cuma kena pelahan pelahan, kalau terkejut, maka pembaca pun terkejut, lol ape yang ku merepek ni XD apepun, itulah kelebihan jadi seorang blogger, tapi saya tak terlalu mengharapkan ni, lagipun sebenarnya bukan senang cari pengalaman, yang penting enjoy ^_^


cakap pasal azam tahun ni adalah juga tercapai dan ada yang tak tercapai, apakan daya itu lumrah hidup. Banyak lagi plan yang perlu dibuat tahun depan dan cuba buat yang terbaik dan membuatkan ianya bernar benar terjadi! Btw, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kerana wish dan mendoakan saya, itu memang cukup dihargai ^_^


p/s: I'm still single and my mom always asking that. tak tau kat mana nak cari because i'm shy and.....agak memilih kot -.- anyone? kbye XD

p/s tambahan: bunnies pic credit to Matoki XD
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. First time jumpa birthday 31 Disember...Happy Birthday sis,semoga dipercepatkan dapat jodoh yang baik2 belaka..hehe..^^

    ReplyDelete
  2. Heppy Birthday . My Birthday . 22 Dec . Kire nak dekatlah tue . kannn .

    follow my blog : hajarsweetheart.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Happy birthday princess :) doa yang terbaik untuk kami harini dan juga tahun depan. Jemput singgah my blogshop ye.

    http://hhhbeautyhealthcollections.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sis, semoga sis lebih terbaik dari sebelumnya =)

      Delete