For You ^_^

Monday, December 23, 2013

Kisah Pukau,Silap Mata dan Holiday Shopping [VIDEO]

Salam and hi all,

Hari cuti ni RTM menganjurkan satu aktiviti hujung tahun di Park City Mall sementara mereka yang di Sarawak ni menyambut hari perayaan natal begitu sibuk membuat persiapan dan saya juga sibuk mencuci mata memandangkan year end sale semakin mencurah, you know what i mean XD

my first selfie for day 1
Seperti biasa, abang saya dapat jemputan untuk membuat persembahan selama 2 hari iaitu stage magic, street magic dan audience magic.

ni je yang sempat, sepenuhnya tak sempat angkara mata dijual -_-"

disebalik tabir persembahan

family photos kecuali yang berjaket hitam, ok itu leader XD

pakcik santa besar dan kecik, diorang bawak hadiah but sadly for kids only....tsk tsk....i'm 12 can? ;_;

Selfie hari kedua, just a casual outfit.

Unaisaa Baroque Cardigan: Zalora
Shawl: my cousin's gift from kl
Sora Brooch: Bunny Inspired

dah lama tak bergambar dengan adik =p
Disamping menonton persembahan anjuran RTM, dah dalam mall ni alang alang nak shopping haul time XD


Here's my holiday haul, tak banyak mana lagipun nak choose apa yang kurang saja. I buy some casual things like makeup, kawaii and Islamic stuffs. Ni juga pembelian secara tak dirancang XD

Silkygirl Apple Delite perfume, Maybeline Masterliner, kawaii socks, and aurat handsocks.

kepada sesiapa yang tak dapat pergi atau tak sempat menonton silap mata dari Dagreat Magickstarz bolehlah tengok dari video kat bawah ni.



Sebenarnya ada magic lain lagi selain ni. Nak tengok diorang kerat tanganKLIK SINI .Termasuk hypnosis atau pukau tapi aksi ni sebenarnya tanpa dirancang! Lebih menyeramkan, lepas Dagreat Magickstarz buat aksi pukau orang lain buat kali pertama dan bila nak beri peluang siapa lagi nak dipukau, tiada sorang pun yang tampil berani untuk dipukau. ok, saya sendiri pun tak berani nak tunjuk video tu k, cut cut cut.... ~_~
Sebelum ni ada kes lain, kebelakangan kat Bintulu ni kecoh kat facebook group pasal sorang lelaki pakai jubah guna pukau untuk curi duit. I think ramai orang Bintulu kenal kes ni dan ramai yang terkena. And kalaulah Dagreat Magickstarz jumpa orang tu, boleh jadi macam kes Kaito Kid, apabila kedua dua kehebatan dicabar -_-

Keesokan harinya, Dagreat Magickstarz sekali lagi jadi hot topic newspaper....kbye
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



4 comments:

  1. maknanya kitak sik sempat la nangga persembahan Bintulu Buskers di sebelah petang? sedih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kmk dgr dari org ramai pasal tok. tapi kmk x tau bila sidak buat persembahan. lagipun kmk kena pulang awal sebelum magrib.

      Delete
  2. Hebat betul sampai boleh memukau ,potong tangan bagai... :P

    ReplyDelete