For You ^_^

Monday, December 9, 2013

Yadah Highlash Mascara Review

Annyeong Haseyo,
tetiba feeling korean la plak XD
PREVIEW


selca.....selca......selca.....

secara pengetahuan, Yadah ialah satu jenama kecantikan dari Korea. Selain Sweet Milky Tint, Yadah juga launch satu lagi produk baru lagi comel dan mula dijual pada bulan December 2013 iaitu Yadah Highlash dan Bloom mascara. Sekarang sudah faham kan dah tetiba nak feeling korea XD


And finally produk terbaru ni ada di tangan saya, tak sabar nak try! lucky me >.<


tengok packaging saja sudah nampak comel ^_^

font and back, click this image untuk lebih jelas

Pink for Bloom and blue for High lash


imbasan info, benefits dan formula


Yadah Highlash Mascara Review

Name: Yadah Highlash Mascara
Price: RM35.00
Where to get: Sasa store, Zalora.com.my, Hermo.my and MIVVA.com

Packaging:

quality box serta berkonsepkan biru dan doodle yang menambat hati si pencinta kawaii

ianya panjang, lurus serta biru hitam dan doodle

berus untuk High lash ni agak lurus biasa seperti mascara yang lain

Like:
  1. suka packaging doodle biru lagi comel ^_^
  2. bulu mata nampak sihat dan selamat untuk mata sensitif dan walau pakai contact lens.
  3. mudah dicuci. Guna air pun dah cukup. Tak perlu cuci dengan remover pon x pa ^_^
Dislike:
  1. berus bukan lengkuk (lurus) jadi agak sedikit sukar bila pakai.
Rating / Overall: 3.5 / 5

Lepas pertama kali pakai Yadah Highlash Mascara, hasilnya cukup memuaskan dan my eyelash jadi nampak sihat. And since my eyelash ni halus maka pakai mascara ni pun dah tak perlu pakai eyelash curler. Dah cukup melentik =p Baunya tidak terlalu kuat dan biasa biasa saja jadi agak selesa dipakai. Tambahan pula, ianya tahan lama dan mudah dicuci dengan air saja.




GOOD NEWS MY LOVELY READERS! Yadah juga adakan promosi dan diskaun untuk korang, dapatkan sebelum terlambat! ^_^



For more info, updates and promotion, kindly visit:
https://www.facebook.com/YadahMalaysia
https://www.facebook.com/SaSaMalaysia
https://www.facebook.com/sasaonline
http://www.yadah.co.kr

korang dah try Yadah Highlash mascara? atau nak cuba?
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



3 comments:

  1. Replies
    1. thanks sis,
      kalau dah berkenan, try la mascara ni ^_^

      Delete
  2. berus tak bengkok, agak payah nak ratakan mascara tapi takpe boleh cuba jugak. thanks for the info :)

    ReplyDelete