For You ^_^

Monday, December 2, 2013

Yadah Sweet Milky Tint Review

Salam and Hi beauties,

Bulan December 2013 ni Yadah nak launching produk baru lagi sweet mata memandang! ^_^ Ianya 100% free from artificial coloring, preservatives, mineral oil, sulfate and animal extract. Jadi tiada masalah kerana ianya HALAL dan selamat guna, tambahan pula sesuai untuk semua jenis kulit! Here's Yadah Sweet Milky Tint ^_^


Name: Yadah Sweet Milky Tint 3ml
Price: RM25.00
Where to get: Sasa store, Zalora.com.my, Hermo.my and MIVVA.com

Packaging:

Pertama sekali, ianya sangatlah comel! Kecil, menegak, pink dan ada ribbon XD


ada dua pilihan lagi sweet ^_^





Formula & How to use?



here's info and formula tentang ni

panduan cara memakai untuk bibir dan pipi! =D

result before and after use sweet cherry

result before and after use sweet pinky



Likes:
  1. Ianya serbaguna. I mean Yadah Sweet Milky Tint bukan sahaja untuk lips. Malah dijadikan sebagai blusher ^_^
  2. warna agak lembut dan tidak terlalu merah dan pink.
  3. bibir cukup shine, lembap dan menyerlah jadi tak perlu guna lip balm sekali.
Dislike:
  1. quantity agak sedikit.


Rating / overall: 4 / 5


Pandangan pertama sekali ialah saya suka packaging dia yang amat comel >.< Harga yang berpatutan dengan quality yang baik. Saya suka bau jelly cherry dan pinky lagi bertambah selesa bila dipakai. I've dry lips so lepas saya cuba product ni, bibir saya jadi lebih lembap, shine dan nampak sihat. Saya lebih suka sweet cherry dari sweet pinky sebab sweet cherry begitu menyerlah dan match dengan warna bibir saya. And untuk tampak lebih natural, saya suggestkan pilih sweet pinky =)




GOOD NEWS MY LOVELY READERS! Yadah juga adakan promosi dan diskaun untuk korang, dapatkan sebelum terlambat! ^_^


For more info, updates and promotion, kindly visit:
https://www.facebook.com/YadahMalaysia
https://www.facebook.com/SaSaMalaysia
https://www.facebook.com/sasaonline
http://www.yadah.co.kr

Antara sweet cherry dan sweet pinky, mana satu pilihan korang?

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



2 comments:

  1. tengok mcm best je review lip tint ni. :)
    hihi.. singgah sini

    ReplyDelete
  2. Lipstik sweet milky membuat nampak lebih cantik natural

    ReplyDelete