For You ^_^

Monday, January 27, 2014

Pastel, Vintage, Gelap dan Printed - Bunny Ribbons dan DIY

Salam and hi cuties,

warna lembut atau pastel dan vintage sememangnya sudah menjadi kegilaan remaja masa kini dan sudah menjadi kebiasaan yang saya jumpa kat instagram. Tak lupa juga warna gelap dan printed sebagai pilihan untuk koleksi ribbon brooch dari Bunny Inspired.
Kali ni saya dah tambah warna baru disertakan kualiti baik untuk reben brooch. Jadi saya akan menyediakan banyak warna pilihan untuk korang =) 

All Bunny Ribbons RM2 each
20pcs and above: FREE postage within Malaysia
Width: 7 +/-
Height: 5 +/-


Bunny Ribbon - flower black

Bunny Ribbon -flower purple

Bunny Ribbon -flower red

Bunny Ribbon -polka red A

Bunny Ribbon -polka red B

Bunny Ribbon -polka green

Bunny Ribbon -black

Bunny Ribbon -pastel grey

Bunny Ribbon -brown

Bunny Ribbon -wheat

Bunny Ribbon -peach

Bunny Ribbon -yellow

Bunny Ribbon -pastel yellow

Bunny Ribbon -cream

Bunny Ribbon -lime green

Bunny Ribbon -pastel green

Bunny Ribbon -pastel blue

Bunny Ribbon -pastel purple

Bunny Ribbon -maroon

Bunny Ribbon -dark pink

Bunny Ribbon -pastel pink

Bunny Ribbon -pastel orange

Bunny Ribbon -orange

Bunny Ribbon -red

GOOD NEWS! If korang nak buat reben sendiri, Bunny Inspired menyediakan satu set khas untuk korang yang berminat dan try buat reben saiz kecil dan besar. Set DIY ni adalah LIMITED jadi siapa cepat, dia dapat =p



DIY Ribbon Brooch SET A
  • 10pcs Felt (9cm x 5cm- 5 random colors)
  • 10pcs Felt (7cm x 5cm- 5 random colors)
  • 10pcs pin brooch
  • 10pcs pin biasa
  • 1m bow (lime green)
  • 2pcs ribbon brooch siap (untuk rujukan / sample) 
DIY Ribbon Brooch SET B
  • 20pcs felt (9cm x 5cm- 5 random colors)
  • 10pcs felt (7cm x 5cm- 5 random colors) 
  • 10pcs pin brooch
  • 20pcs pin biasa
  • 3m bow (lime green)
  • 2pcs ribbon brooch siap (untuk rujukan / sample)
Price:
SET A - RM30 per set
SET B -  RM40 per set
*all include postage - pos laju

-----------------------------------------------

Jika berminat, sila hantarkan detail berikut:

Nama Penuh:
Alamat:
No.tel:
Product name & quantity:
Payment method: (Cimb Bank / Maybank)

email: imafahima@yahoo.com
or
facebook: https://www.facebook.com/bunnyinspired or http://www.facebook.com/bunnyinspire
or
order form: http://bunnyinspired.blogspot.com/2012/03/order-form.html

*no.akaun bank akan diberikan selepas confirmation
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



No comments:

Post a Comment