For You ^_^

Thursday, January 23, 2014

Review: Fairy Beauty Fairy Blossom

Salam and Hi beauties,

Kebelakangan ni I've menstrual problem(terlalu awal datang haid) dan tidak teratur I think juga memyebabkan menstrual pain. Luckily kebetulan saya dapat satu product yang pernah dapat Special Awards winner of the Beauty Supplements category in Cite Cosme Beauty Awards 2012/2013 organized by Beauty (女人我最大), Mina and ViVi magazines iaitu Fairy Beauty Fairy Blossom from HiShop. Kebetulan itulah juga this Fairy Blossom ni helps my menstrual problems sebelum ni.


Name: Fairy Beauty Fairy Blossom (10 x 22ml)
Price: RM89.00 per 1 box (buy 2 boxes FREE 4 bottles)
Where to get: http://www.hishop.my/fairy-beauty-fairy-blossom

Packaging:

awesome safety packaging from HiShop

Ta-Dah!

kat tepi kotak ni ada logo-logo certified & safe termasuk logo HALAL ^_^

first time buka kotak ni, I feel like little princesses welcomed me ~keke

10 botol kecil dan berkaca khas dalam satu kotak.


Formula and Material:




How?
How to drink? senang je. Sebelum itu, untuk result yang baik, pastikan minum Fairy Blossom sebelum breakfast!
Goncang botol dahulu, then buka cap, ambil straw dan cucuk pada bahagian rubber cap. Lastly, minum ^_^ kalau masih tak paham, boleh rujuk gambar step kat bawah.

jangan lupa goncang botol sebelum minum ^_~

Memandangkan saya minum Fairy Blossom sebotol selang sehari dan melebihi apa yang saya dapat, so saya share Fairy Blossom ni kat my lovely mom and my sis. Pada masa yang sama, saya juga berpeluang dapat kumpul result berlainan diorang lepas minum ni.

keep calm and stay cute ~kbye XD

Like:
  1. suka tengok cara packaging yang selamat, good quality dan tersusun rapi.
  2. feel bertenaga dan nampak sihat sepanjang hari. My mom yang kuat bekerja feel same, sebelum ni kadangkala dia cepat letih dan mengantuk sebab usia or cholesterol. 
  3. sebelum ni mengalami masalah terlalu awal datang haid dan tidak teratur. lepas minum Fairy Blossom, nampaknya kitaran haid sudah kembali normal.
Dislike:
  1. tidak sesuai untuk mereka yang berusia 15 tahun dan kebawah dan wanita hamil. sorry >.<
  2. agak mahal. But if you buy 2 boxes, dapat free 4 botol ^_^
Rating / Overall: 4 / 5
Lepas hampir masuk 4 minggu bersama Fairy Beauty Fairy Blossom, I got sedikit perubahan yang baik. First of all, saya suka packaging dia yang sangat tersusun rapi disertakan sekali botol kaca yang kecil comel =p
For taste, minuman ni rasanya agak sedikit weird lagipun buah buahan campuran but yakini Fairy Blossom mostly diperbuat dari bahan bahan semulajadi dan membuatkan kita lebih sihat dan kembali cergas. My mom feel bertenaga buat kerja seharian lepas minum Fairy Blossom. My menstrual problem pula jadi bertambah baik dan teratur. Sakit perut akibat menstruation pun sudah kurang ^_^


Fairy Beauty is currently running a promo to get FREE 4 bottles with purchase of 2 boxes!

Exclusive RM20 rebate for Inspire Bunny readers: FAIRY2014
*With minimum purchase of RM99, valid till 28 February 2014


‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



No comments:

Post a Comment