For You ^_^

Monday, March 10, 2014

How To: Desert Siap (Ice Cream Chocolate Cake)

Salam and Hi everyone,

Bila dah bosan, play with food! I mean.......deco makanan terutamanya desert. Pasang siap je, yang penting hasilnya sedap =p

  1.  Birthday cake yang lebih / sponge cake
  2. 1 scoop chocolate ice cream
  3. milo 
  4. serbuk oreo
No need to cook, bake or else except rajin buat kek span. Resepi? just refer to pak cik google =p Since kek ni perisa vanila, so I choose ice cream chocolate. Letak ais krim coklat di atas kek. Taburkan milo dan oreo di bahagian sekeliling tepi ice cream. Saya tak nak tabur oreo kat ice cream takut rasa crunchy akan hilang.  SIAP!
 



meleleh leleh leleh leleh.....................yehet


Bila tengok desert ni teringat pulak pada selipar cantik cantik macam kat bawah ni. kepada sesiapa yang tengah cari selipar, boleh cari kat SINI. Paling best siap ada diskaun lagi! Jom dapatkan sebelum terlambat >.<

click This Pic for more info


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



4 comments:

  1. Ohhooooiiiiiii Awai sedap sangat niiiiii !! hehe

    ReplyDelete
  2. mudahhh dan simple.... nampak sedappp

    ReplyDelete
  3. sedapnya.....ermmmm! http://irynsahmad.blogspot.com/

    ReplyDelete