For You ^_^

Wednesday, March 26, 2014

Style Wednesday: All about shoes and... Selipar

Salam and hi all,

Dah lama nak buka cerita pasal shoes. Pernahkah korang terfikir nak pakai shoes jenis style apa? Kadangkala kita sendiri pun jadi sterss hanya disebabkan shoes 0_0 Disini saya nak share jenis jenis shoes yang saya jumpa kat JustFab. Kat gambar ni jugaklah korang boleh belajar dan rujuk jenis jenis shoes styles.
so what’s your favorite shoe style?


Diantara semua jenis jenis kasut, let's talk about selipar pulak. Why selipar? Selipar sememangnya mesti ada tak kira di dalam rumah mahupun luar rumah. Salah satu jenama selipar yang popular adalah Havaianas. Dan salah satu collection dari Havaianas ialah Camouflage Style. And korang boleh dapat 20% off di CommonThread & H Store.

click this banner for more info



Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. Zara suka pakai sandle dr kasut.. lebih slesa. asal nmpk sandle yg comel2 .. confirm grab ! muehehehe

    ReplyDelete
  2. hai. dulu suke wedges or heel. now flat shoe je..senang jalan2.. mihmih

    ReplyDelete
  3. Kita suka pakai flat shoes je.but it depends on what im wearing that day :)
    http://eykabaha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Kasut kita somewhere around flat and . . . . formal. haha. Nice entri btw. And fav the camouflaged slippers ;) First time dtg sni. Follow sambil blogwalking

    ReplyDelete