For You ^_^

Wednesday, April 16, 2014

Karnival #RioToMalaysia: Bola, Autoshow and SALE!

Salam and hi everyone,

Demam bola bulan April tak lama lagi =p Minggu lepas RTM anjurkan karnival Berambeh dan #RioToMalaysia so orang ramai dijemput hadir and saya tak terlepas juga nak pergi sana. Itu pun sebab ada SALE juga XD



Memandangkan ni adalah karnival berambeh dan bola, so I'm simply wear something related for #RioToMalaysia. Also I want introduce you something special at my background match dengan outfits XD



Yellow Plain Pashmina: Zalora
Top: How To Wear Sport
Jeans: Lois Jeans
Bracelet: Zalora

here's my bro proton car for autoshow remind me of pimp my ride show! XD
saya curi no.plat unik untuk selfie tapi saya tak mengaku yang saya curi XD
memandangkan ni anjuran RTM jadi tak mustahil banyak kamera sana sini dan masuk TV =p

Di karnival ni memang banyak aktiviti menarik seperti bola, pameran, contest, autoshow dan banyak lagi yang mungkin saya lupa atau tak tahu sebab target yang paling saya tak lepaskan peluang adalah bila hari last day dah tentu banyak lelong kat sana XD

another stage
antara aktiviti2 yang sempat diambil

Selain rahsia silap mata abang jadi misteri, malah dalam ratusan kereta, entah mengapa kereta sayap proton bercopkan sekali dengan Fatlace abang jadi perhatian ramai, sungguh misteri XD


tak lupa juga magic show and both tongkat chrome



black and white with my sis
my carnival's haul
Totally tak sampai RM100 untuk beli semua ni. Tak sabar untuk beroutfits ni XD Untuk gambar penuh kereta proton dalam entri ni dan magic, boleh jenguk dan add kat facebook Ben Magickstarz.



Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



3 comments: