For You ^_^

Wednesday, April 30, 2014

Review: Deoproce Hand & Body Cream

Salam and hello everyone,


Name: Deoproce Hand & Body Cream - Blue Berry (50ml)
Price: RM6.90
Where to get: http://www.hishop.my/deoproce-hand-body-cream-blue-berry-50ml

Packaging:

warna purple suai dengan blue berry dan saiznya sederhana kecil tapi comel

because of made in Korea so bahasanya pun korea. Honestly saya sendiri pun tak paham XD
Let's Try!

white color usually for lotion and smell really like blue berry ^_~

kulit jadi lebih lembut dan cerah after applied

Like:
  1. tidak melekit. kulit jadi lebih lembut dan tidak mudah kering.
  2. ringan dan saiznya sesuai yang mudah dibawa kemana mana.
  3. Harganya murah dan berpatutan.
  4. bau yang harum tahan lebih 12 jam ^_^
Dislike:
  1. quantity agak sedikit. >.<

Rating / Overall: 3.8 / 5
Lotion ni untuk hand and body, so tiada masalah jika pakai lotion satu badan sekali >.< Rasa lembut je lepas pakai lotion ni. Malah, paling best ianya tidak terlalu melekit.  Biasanya saya lebih selesa pakai lotion ni pada waktu malam. Kata orang, cara untuk mengelakkan digigit nyamuk adalah pakai lotion. Tak tau apa sebabnya, mungkin nyamuk tak suka bau lotion pada kulit kita kot =p Btw, lepas pakai lotion ni, tetiba je dah jarang digigit nyamuk XD Cuma kadang kadang terpaksa jimat sedikit bila pakai lotion ni sebab quantity amat sedikit lebih lebih lagi ianya tiada dijual kat my place =_= So, boleh dapatkan lotion ni di HiShop: http://www.hishop.my/deoproce-hand-body-cream-blue-berry-50ml

‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



3 comments: