For You ^_^

Monday, May 26, 2014

Fairy Beauty Life Food

Salam and hello everyone,



Name: Fairy Beauty Life Food (300g)
Price: RM79
Where to get: http://www.hishop.my/fairy-beauty/

Packaging:

welcome to wonderhealthlifefood ~keke

front and back and......bukan botol kaca, no worries =)

logo logo pengesahan termasuk logo halal =)



Material and Formula:



Tutorial and Taste:

Ambil 3-4 sudu dengan 250ml air suam dan sedikit air panas. Minum 2 kali sehari sebelum sarapan dan selepas makan malam, atau bila bila masa yang sesuai.
Baunya really like cereal nestum jadi makin berselera nak minum. (sebenarnya rasa nak makan je serbuk tu ;_;)

Likes:
  1. hilang rasa mengantuk dan masalah cepat letih akibat kolesterol.
  2. membuatkan diri jadi lebih sihat kerana produk tersebut mengandungi bahan bahan semulajadi.
  3. TANPA gula tambahan, telur, yis dan pewarna. Seolah-olah serbuk dipetik secara segar.
  4. Halal dan selamat diminum. (sila rujuk pada packaging produk tersebut)
  5. Bau serbuk menyenangkan dan rasa yang sedap.
Dislikes:
  1. serbuk mudah menjadi berketul dan mudah terlekat pada gelas dan sudu ketika proses larutan sebelum diminum. Jadi, pastikan ikut cara dan sukatan air dengan betul.
Rating / Overall: 4 / 5


Honestly, I'm not only one who try this Fairy Beauty Life Food but since this product membantu salah satu iaitu kolesterol yang sihat jadi saya galakkan mak saya sendiri untuk mencuba product tersebut sebab mak ada kolesterol yang tinggi. Based on my mom's testimonial, baru seminggu try product ni terus mengalami perubahan yang amat bagus! Pertama sekali apabila segala pembuangan toksin yang menyebabkan kolesterol dalam badan. Sebelum itu, gara gara kolesterol lah mak cepat mengantuk walau disiang hari. Sejak guna product seharian, saya happy sangat tengok mak terus bertenaga dan bekerja tanpa rasa hilang cepat mengantuk. Bila minum hari-hari, jadi kolesterol dalam badan makin lama makin kurang. Kesihatan jadi lebih baik.

Disamping membantu mengurangkan kolesterol, malah membantu mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular, mengekalkan paras gula yang sihat dalam darah / kencing manis dan mengurangkan berat badan. Memang patutlah mak happy semacam rupa rupanya berat badan dah turun sejak try product ni XD (sebelum:56/55kg dan selepas: 53/52kg). Jadi, jika korang ada masalah berat badan, kolesterol dan masalah2 seperti yang dinyatakan, saya suggest untuk try product ni =)



exclusive RM20 rebate for your readers: FAIRYNEW
*With minimum purchase of RM99, valid till 31 JULY 2014

‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



2 comments:

  1. It's really a nice and helpful piece of info. I'm happy that
    you simply shared this helpful info with us.
    Please keep us informed like this. Thank you for sharing.


    Here is my blog - clash of clans hack tool - hackreleases.com,

    ReplyDelete
  2. Hello. :) Berapa lama mak awak turun berat badan?

    ReplyDelete