For You ^_^

Monday, May 5, 2014

REVIEW: éclat D'or Hydra Source Mask

Salam and hi beauties,

Mask (topeng muka) adalah salah satu skincare routine basically 2 - 3 times a week, bergantung pada cara pengunaan setiap product mask. And saya nak share salah satu elegant mask product iaitu éclat D'or Hydra Source Mask.


Name: éclat D'or Hydra Source Mask (5pcs)
Price: RM113.00 RM90.00
Where to get: http://www.hishop.my/eclat-d-or

Packaging:

I love their packaging, so fancy, elegant and good quality

here's 5pcs mask ^_^

front and back

 Material and Formula:



i know it's weird cute to take selfie with wearing mask XD


Likes:
  1.  packaging mask yang begitu menarik perhatian.
  2.  liquid cepat menyerap pada kulit muka selepas dipakai.
  3.  mengembalikan kesegaran dan kelembapan membuatkan kulit muka menjadi lebih sihat dan lembut.

Dislikes:
  1.  harga yang mahal tapi HiShop dah 20% off untuk pembelian mask ni.
  2. quantity mask sedikit tapi berbaloi lepas pakai mask =p

    Rating / Overall: 4 / 5

    before and after wearing this mask, no edit and no makeup =p
    Sebelum ni wajah nampak lesu selepas bangun dari tidur =_= lepas cuba éclat D'or Hydra Source Mask, kulit muka serta my eyes kembali segar. Walaupun I've oily face and this mask have more moisturizing, wajah saya tak nampak macam minyak berlebihan! Sangat oil control ^_^ I feel okay with it jadi saya lebih selesa pakai mask ni tanpa rasa gatal gatal pada kulit muka. Ini kali pertama ada mask yang begitu cepat menyerap lepas pakai. Jadi, tak pelik harganya berpatutan. Korang boleh cuba mask ni di HiShop.


    Exclusive RM20 rebate for your readers: ECLATDOR
    *with minimum purchase of RM99, valid till 31 July 2014

    ‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
    Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
    Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
    Instagram: @inspirebunny
    Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
    Twitter: @inspirebunny
    Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



    No comments:

    Post a Comment