For You ^_^

Monday, June 16, 2014

Fairy Beauty Clenz Review

Salam and hello beauties,


Name: Fairy Beauty Clenz (10 x 12ml)
Price: RM88
Where to get: http://www.hishop.my/fairy-beauty/

Packaging:

green natural box

semua nutrisi termasuk cop halal =)

botol Fairy Beauty Clenz jauh lebih kecil berbanding Fairy Beauty Blossom/ Whitez

small and cute rite? keke

Benefits:

Detoxification
- Alfalfa: A good source of crude fiber that aids digestion; naturally cleanses the bowel and restores the intestinal function. Bad toxins will be eliminated after 24 hours of consumption.
- Pumpkin content: Excellent source of fruit collagen and minerals; combats virus and bacteria. Breaks down impacted food residue and thoroughly cleanses the bowel.

Strengthens Intestines and Stomach Functions
- Fructo-Oligosaccharid (F.O.S): Helps to reduce the risk of stomach and colon cancer by increasing the friendly bacteria in the intestine. This helps to ease constipation, improve digestion, prevent water-retention and reduce discomfort and bloating.

Eye Protection
- L-Theanine: Improves learning and concentration; helps to induce a relaxing effect and sleep.
- Lotus leaf: Contains anti-oxidant that helps control cholesterol (reported by researched team).
- Lutein (Marigold Extract): Protects eye vision by increasing xanthophyl in the central area of the retina (responsible for vision), relieves tired eyes and boosts eye health; reduces the risk of developing age-related macular degeneration (AMD) which causes blindness among the elderly.

Nutrition Boosting
- Spirulina is idea for softening and healing skin.
- Barley Grass as the excellent source of chlorophyll, amino acid, vitamin A and vitamin B for energy production.

Directions of use:
1 bottle a day before bedtime. Consume immediately after open.

Precautions:
  • Suitable for age 16 and above
  • Pregnant and breastfeeding women / patients with diarrhea problems and other illnesses / patients taking any medications should avoid taking this product or seek professional advice before taking this product.
-----------------------------------------------------

Likes:
  1. Halal dan selamat =)
  2. high quality packaging
  3. kecil dan ringan, jadi mudah dibawa kemana mana =)
Dislikes:
  1. quantity mungkin agak sedikit.
  2. taste tak berapa sedap (my opinion)
  3. ianya agak mahal, tapi korang boleh guna voucher kat bawah entry ni untuk less =)
Rating / Overall: 4 / 5



Pada mulanya, saya tak berapa yakin sangat pada produk ni sebab rasanya tak sedap jadi kurang selesa bila diminum =( Nak tak nak kena minum juga dengan sekali teguk untuk dapat tahu resultnya macam mana. Saya juga tak pasti taste korang yang pernah cuba sama ada produk ni sedap atau tak. Nama pun pendapat masing masing. Apapun, nasib baik ianya sedikit kalo tak, memang ambil masa yang agak lama untuk minum =_= Baru sahaja first time cuba, ianya cukup membantu dari segi sistem penghadaman. Since I'm blogger and dah tentu memerlukan beberapa jam depan laptop dan ipad, produk ni juga membantu melindungi mata. Walaupun rasanya tak sedap, tapi sekurang kurangnya berbaloi. Apa yang best juga, produk ni boleh dibawa kemana mana sebab botolnya kecil lagi comel ^_^  Saya suka cara Fairy Beauty sentiasa memberikan servis packaging yang sememangnya high quality serta kemas dan bersih. Saya juga harap taste produk ni jadi lebih sedap dan selesa diminum.

exclusive RM20 rebate for your readers: FAIRYNEW
*With minimum purchase of RM99, valid till 31 JULY 2014

‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



3 comments: