For You ^_^

Monday, August 25, 2014

[LATEST] Reben Brooch Pastel!

Salam and hello everyone,
Peminat pastel stuffs? ada good news untuk korang ^_^

Sekarang ni saya dah update new collection untuk Be Kawaii di Bunny Inspired iaitu Fanfan Ribbon Brooch. Untuk brooch Fanfan ni adalah pastel 2 tones dan plain with 10 different colors. Lebih khas, ianya sangat limited dan mungkin sukar untuk restock. Jadi, siapa cepat dulu maka dia dapat! =D

Fanfan Ribbon Brooch
(two tones pastel plain ribbon brooch)
Size: 8cm +/- x 5cm +/-
Material: high quality soft felt, satin and brooch
handmade and limited (1pc per each code). So, first come, first serve! =)


code: ff1

code: ff2

code: ff3

code: ff4

code: ff5

code: ff6

code: ff7

code: ff8

code: ff9

code: ff10

seriously saya sendiri pun terkejut macam mana dapat buat buat cute with Fanfan brooch easily padahal umur dah masuk 20'an...I mean, 22.... hahaha XD...Btw, jika berminat untuk order, sila isi order mana mana di bawah:

website: bybunnyinspired.blogspot.com/2013/09/order-form.html (reply via email)
Facebook fanpage: https://www.facebook.com/bunnyinspired
Facebook acc.: https://www.facebook.com/inspirasi.fai
(new) Wechat id: inspirebunny

P/S: T and C apply. I only accept payment Cimb bank and Maybank.
For those yang request hijab tutorial macam gambar diatas, saya cuba untuk buat tutorial next entry blog ni.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



2 comments:

  1. comeinyer brooch ni.. tapi nak sendiri pakai mcm mak2 x sedar diri pulak karang, hikhik~~

    ReplyDelete
  2. Comelnye, kenapa kreatif sgt ni? Ahaha

    ReplyDelete