For You ^_^

Monday, August 18, 2014

My new Hijab style and next collection?

Salam and hi everyone,





Sekali sekala nak cuba hijab style ala 3 tingkat. Tak tau nak sebut style apa...hahaha.. first time nak try tu agak messy sikit. Messy kot. Saya try hijab material cotton vincose sebab agak sedikit kembang kalau dililit tapi agak sedikit sukar untuk dibentuk. So hijabster, apa pendapat korang? Do you like it? or need tutorial?


Ribbon brooch yang saya pakai ni adalah untuk next collection di Bunny Inspired, Fanfan Ribbon brooch. Kesemua brooch ni pastel duo-tones dan sangat limited. In sha Allah saya akan release pada hujung bulan ni as possible. Tarikh release akan diberitahu di facebook kami: https://www.facebook.com/bunnyinspired
stay tuned ^_~
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



5 comments:

  1. cantik . tutorial pliss . hehehe

    ReplyDelete
  2. hai blogger sarawak.. :) BW.. kacak style tudung.. kmk dah follow.. kelak mun sudi follow back k.. :) nomilicouz.blogspot.com
    blh tambah kawan blogger.. :)

    ReplyDelete