For You ^_^

Tuesday, August 12, 2014

Oslee Rosehip Whitening Mask Review

Salam and hello beauties,


Name: Oslee Rosehip Whitening Mask
Where to get: http://www.onlybeauty.com.my/productdetails.php?prodid=595


Specials:
  • With Rosehip Extracts and Papain, Whitens your skin, eliminates imperfections sooner than ever.
  • Rosehip Whitening Mask also eliminates all freckles and blemishes at ultra speed.
  • It provides rich moisture to skin and give crystalline, porcelain-like complexion than ever.

Packaging:
simple white rose like another mask pack

How to use? 
just buka pack mask dan pakai. Biarkan selama lebih kurang 15 minit. Lepas pakai, jangan lupa urutkan serum yang terlekat pada muka untuk wajah lebih baik.

sometime selfie becomes weird if mask on XD

before and after, no edit and no makeup! >.<

Likes:
  1. my face becomes more freshly and whitening.
  2. mata panda pun dah kurang...hehe
  3. easy to apply.
  4. kelembapan sepanjang masa.
Dislikes:
  1. kesegaran dan kecerahan tak lama. kalo pakai selalu mungkin perubahan jadi lebih lama.


Rating / Overall: 3.8 / 5

Lepas first time try mask O'slee ni, my face becomes more freshly dan kelembapan dikawal sepanjang masa. Tambahan pula ianya sangat mudah dipakai. Pakai terus dan rehat. Sangat selesa. Takde rasa gatal2 kat muka jadi selamat dipakai pada muka saya. Memandangkan whitening mask, I got a bit whitening on my face...hahaha....korang boleh tengok pic sebelum dan selepas pakai mask. Memang berbeza kan. kalau pakai hari hari mungkin result jadi lebih memuaskan. Pasni kalo korang nak info dan try mask ni boleh ke http://www.onlybeauty.com.my/productdetails.php?prodid=595

Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



2 comments:

  1. salam. nampaknya berkesan :) nice review :))
    sy jarang pakai mask+ ni..taun ni cuma sekali hehehhe

    salam perkenalan :))

    ReplyDelete
  2. uish. ketara jgk ni. bp rm ye?

    ReplyDelete