For You ^_^

Monday, August 4, 2014

Outfit and Candid Raya 2014

Salam and hello everyone,

How's your hari raya this year? meriah? bosan? happy? fun? sad? cry? semuanya bercampur aduk disitu. Lebih dari satu perkara untuk describe. Pendekkan cerita, yang penting dah tentu saling bermaafan. Duit raya? itu no.2...hahahaha XD


Hari raya tahun ni, saya tak nak letak banyak banyak gambar. Sebab apa? kalau letak banyak gambar pun belum tentu pengunjung nak tengok gambar kita sepenuhnya apatah lagi menyukainya. Jadi, saya buat cara sederhana tapi gempak. Kebelakangan ni saya lebih tumpukan pada outfits dan candid. Special thanks to awesome man, Andika Putera and pretty k-style, Irene. I got inspiration and learned from them. Saya suka cara mereka bergambar terutamanya bab different angle and position candid ni. Sekarang kan dah trend buat gambar camni and saya try jugak sebab seriously nampak menarik di mata. Sekali dah cuba, beginilah hasilnya. Harap korang suka...hehehe

Day-1 hari raya

dalam banyak banyak gambar, gambar inilah paling saya suka dan disukai ramai rakan fb. sangat rare! hahaha
malam raya dengan kfc XD





Overall outfits
Small Bowling Bag: Mango
Baju Kurung: customade
Wide Chiffon Shawls: unbranded

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI



Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. Salam perkenalan..
    Selamat hri raya!

    ReplyDelete
  2. booooo, have a class will you??

    ReplyDelete
  3. cantik la kain bju kurung atas tu..nk cari mna eh..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kain bju kurung ni gift dari mak sedara. dia beli kat kl

      Delete
  4. salam kenalan... selamat hari raya :D

    ReplyDelete
  5. First time visit to your blog, nice posts to read :)

    ReplyDelete