For You ^_^

Wednesday, September 10, 2014

Life without internet, Real Selfie be like.....

Salam and hello everyone,

Sad news in my life. sad sad sad sangat. Chill lah. At least bersyukur dengan apa yang ada. Masih hidup. My WiFi and lappy got problems serentak lebih seminggu. Tak hairanlah jarang update blog. Paling risau bila my lappy terpaksa reformat balik TANPA save semua dokument2 tak kira penting or tak. Semua gambar2 yang diedit jadi sia sia. Luckily masih ada banyak gambar masih simpan dalam my phone. I can say yes gambar gambar itu penting sebab kebanyakkan gambar untuk saya promote dalam blog atas dari pihak sponsor. Kalau gambar untuk jadi hot kat fb tu lain cerita.


Real selfie be like these..... I can imagine that white teddy bear is my wifi and lappy. I feel it XD



Dalam masa satu hari tanpa internet, saya masih boleh hidup tanpa internet. Masalahnya, saya ada online shop dan pihak sponsor. Sememangnya agak sukar nak bayangkan bagaimana nak uruskan customer2 online dan pihak sponsor saya tanpa internet. Lebih2 lagi tak sempat bagi contact no. call dan sms. Kang tak pasal2 dituduh menipu dalam online, rite internet?
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



8 comments:

  1. Kenape jeng,,, anjingnya nakal y,,

    ReplyDelete
  2. hidup tanpa internet, gagjet, enset so bored..hehe

    ReplyDelete
  3. Tak boleh bayangkan hidup zaman sekarang tanpa internet,
    tu dah macam satu keperluan hidup.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. yang tak niaga online pun boleh mati kutu bila takde internet...huhu

    ReplyDelete
  5. thank you very exciting news ,,, hopefully today is better than yesterday ,,, aminn ,,

    ReplyDelete