For You ^_^

Monday, September 15, 2014

My latest Hishop Haul

Salam and Hello beauties,


Tadaaaaa!!! My first reaction for you...hahaha...keep calm dear. Dah lama tak shopping barang online. Sampai sekarang still nak shopping beauty stuffs kat trust online shop, Hishop.my.  Rasanya dah macam 28475067 kali shopping kat sana XD Tak nak cerita panjang panjang.  Here's my latest shopping haul di Hishop.my .


  1. Cerro Qreen Cosmetic Make-Up Brush Set (RM36.90 RM29.52) - buy here
  2. Bloop 15 Colors Palette Mini Eyeshadow - 03 (RM89.00) - buy here
  3. Dentiste Oral Rinse 50ml (Sample) - sold out
  4. SimplySiti Dermagic Starter Kit (Sample) - get FREE here
  5. Mircoz Premium Multi-Care Facial Cotton (REPURCHASED - RM15.00) - buy here
  6. b.liv Absolute Matte - Japan Silk Mask (7pcs) (RM49.90) - buy here



Packaging: 4.8 / 5
For me, their packaging sangat rapi, kemas dan safety. Kualiti servis yang sangat bagus. Sebelum ni saya dah banyak kali cakap benda yang sama camni pada my previous Hishop haul. So maknanya kualiti mereka masih kekal ke arah yang lebih baik =)


Customer Services: 4.9 / 5
Bukan sahaja packaging, malah Hishop.my punya servis sangat menyerlah. Paling suka Hishop.my ni fast reply. Kalau ada apa2 feedback atau masalah order memang cepat diorang reply. Tambahan pula, setiap kali pembelian di Hishop.my, korang boleh pilih 2 free gift + 1 free gift khas (while stock last + terms and condition apply).  Ada lagi! voucher code juga disediakan untuk next purchase. Kira dah terlebih offer ni =p


Ratings/Overall: 4.8 / 5



Saya akan review setiap produk but maybe tak semua produk k, since I'm busy with my real life tambah lagi musim hujung tahun. Dah dah jangan nangis XD Kalau korang nak tau Hishop.my sebenarnya dah bagi 15% rebate coupon code khas untuk korang yang sudi singgah blog saya dan paling best, kod tu direka khas guna nama saya! So, if korang nak beli mana mana barang kat Hishop.my, sebelum klik checkout, here's my coupon code: FAHIMA


‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



1 comment: