For You ^_^

Monday, September 29, 2014

[NEW] instagram clutch?

Salam and hello everyone,

Hari Raya Haji tak lama lagi! >.< sudah jadi keutamaan nak buat something special untuk Bunny Inspired. Alang2 nak buat items yang besar sikit. Tetiba muncul idea nak buat inspiration from ig camera....hehehe...yang pasti ianya handmade dan vintage. Raya haji ni nak pakai simple2 dah cukup baik. Korang boleh tengok my simple retro outfit kat bawah ni. Skali ngan my new item, Ig Clutch.




ig clutch 1
Color: seperti gambar diatas
Material: soft felt
Size: 23w x 12h (+/-)
Price: RM20
*include postage within Malaysia




ig clutch 2
Color: seperti gambar diatas
Material: soft felt
Size: 23w x 12h (+/-)
Price: RM20
*include postage within Malaysia

Apa yang best, harganya cukup murah serta termasuk postage. Untuk pengetahuan korang, kedua dua clutch ni limited pieces tau! so siapa cepat, dia dapat. Maybe I'll never restock clutch ni. Jika berminat nak beli, boleh mesej mana2 kat bawah ni:

website: bybunnyinspired.blogspot.com/2013/09/order-form.html (reply via email)
Facebook fanpage: https://www.facebook.com/bunnyinspired
Facebook acc.: https://www.facebook.com/inspirasi.fai
(new) Wechat id: inspirebunny

P/S: T and C apply. I only accept payment Cimb bank, Maybank and wang pos.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



3 comments:

  1. thank you this is very interesting and an inspiration to me . .

    ReplyDelete
  2. pinter sekali membuat motifnya,, sederhana pula,,, mantap jeng

    ReplyDelete