For You ^_^

Friday, October 31, 2014

First Collection Teaser untuk Emamahmud (instagram shop)

Assalamualaikum and hello,




Sesi cuci mata tengok hitam putih XD I love my new label with monochrome like style. Suitable for our tagline, secretly elegant. Nampak simple tapi bila tengok betul2 memang nampak lain XD

teaser...

In Sha Allah, tak lama lagi saya akan launch very first collection of emamahmud, Queena Shawl. Back to Basic but nampak elegant dipakai. Quality and price cukup memuaskan dan mampu milik. Boleh labuh and beralun alun gitu..eh apa yang aku merapu ni? XD  Sebenarnya ni first time jugaklah saya jual tudung. Mentang mentanglah musim orang kenduri kawin hujung tahun tak lama lagi kan, nak juga bergaya. Who's excited? hehehe


Saya harap pasni ramai yang akan support instagram shop baru emamahmud. Hampir berminggu minggu dah rasa macam hampir sebulan busy prepare barang2 stok tapi masih jugak belum launch lagi =( Memang tipulah tak penat dengan usaha begini dengan sendiri. Saya harap juga agar segala usaha dan urusan ini diberkati Allah. Itu yang penting. Apapun, dalam bulan ni, adik saya ada exam spm, pada bulan ni jugaklah saya launch first collection. Doakan yang terbaik =)

kepada mereka yang ada akaun instagram, jangan lupa FOLLOW my new instagram shop, emamahmud / emamahmud

Emamahmud vocabulary:
emamahmud customer = #emavelis (emamahmud + lovelies)
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



3 comments: