For You ^_^

Saturday, November 29, 2014

December Birthday SALE untuk Peminat Shawl

Assalamualaikum and hello everyone,


December Birthday SALE sebenarnya adalah sempena ulang tahun owner ig shop, emamahmud. Price range bukanlah RM30, bukan RM20 mahupun bukan RM15! Kalau nak tahu, boleh tunggu update dari ig shop, emamahmud....hehe...yang pasti bukan wide shawl cotton RM10 biasa ya. Sale ni khas untuk wide shawl chiffon jenis tak terlalu jarang, mudah bentuk dan boleh labuh! Berbaloi kan? SALE ni terhad untuk online sahaja.



Jadi, kepada sesiapa yang ada akaun instagram, boleh tinggalkan komen entri ni dengan username ig korang ya supaya saya boleh tag nama korang kalau SALE chiffon wide shawl dah start.
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



6 comments:

  1. Assalamualaikum... salam kenal dan ukhwah dari mommylina yng peminat shawl ni... suka sangat dengan shawl... sungguh tertarik dengan warna2 shawl ni tau... awesome...

    ReplyDelete