For You ^_^

Monday, November 3, 2014

Koleksi Pertama Emamahmud(instashop), Queena Shawl

Assalamualikum dan hai,

Bismillahirrahmanirrahim


Alhamdullilah. My new brand instashop, emamahmud  dah launched koleksi pertama iaitu Queena Shawl. Terdapat 16 warna pilihan serta ianya sangat limited. Means, first come, first serve!


kalau nak tahu, macam inilah cara paling simple saya pakai Queena Shawl. Boleh adjust labuh =D
code no: qg

Queena Shawl

Color dan code: seperti dalam gambar dibawah

Size: fits to L

Motif: plain basic wide chiffon shawl (end curved edition)
  • tak terlalu jarang macam chiffon biasa
  • boleh labuh
  • mudah bentuk / senang dipakai
  • tak terlalu licin
  • suitable for daily use (samaada casual mahupun formal)
Harga: 
  • RM25 each (FREE postage Malaysia)
  • 3pcs and above: RM20 each (FREE postage Malaysia)
  • 5pcs and above: RM20 each (FREE gift + FREE postage Malaysia)






Order Form:
  • Nama:
  • Alamat:
  • No.tel:
  • Code & quantity:
  • Payment method (maybank / cimb bank):
send to whatsapp / wechat / email. Sebarang info lanjut, pertanyaan, feedback dan order, sila ke:

Instagram: emamahmud / emamahmud
Whatsapp: +601119698924
Wechat: inspirebunny
Email: imafahima@yahoo.com

*no.akaun bank diberikan selepas confirmation. Color may different due to lightening. 

korang still boleh order walaupun takde instagram. Sebab itu saya tak private ig emamahmud untuk memudahkan urusan pengunjung untuk order. Kepada sesiapa yang ada instagram, jangan lupa FOLLOW my instashop, emamahmud / emamahmud

P/S: Tutorial Queena Shawl nak?
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



6 comments: