For You ^_^

Friday, January 16, 2015

Survey Material Tudung?

Assalamualaikum and hello everyone,

Nak survey material tudung, I mean tudung bawal,

Dalam banyak banyak material, suggest me material mana menjadi favorite korang? tinggalkan komen disini. Ig emamahmud akan berusaha sebaik mungkin untuk produce mengikut citarasa tinggi untuk korang ^_^

chiffon?
cotton crepe?
satin matte?
atau lain2...

Thank you for your suggestion. Kalau masih nak request untuk restock Queena shawl pun boleh =)


Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



3 comments:

  1. yes, semestinya cotton crepe!! :)
    btw, sis Ima, Zue mintak tolong jap boleh, Zue baru tukar link blog dari http://cuties97.blogspot.com kepada http;//melaedah.blogspot.com ..
    Hope sis Ima boleh tolong luangkan masa sikit ye dekat blog Zue tu.. kesian... dah sunyi sikit tanpa pengunjung, maybe sebab followers tak tahu url yang baru tu..
    thanks ye and sorry menyibuk.. XOXO

    ReplyDelete