For You ^_^

Wednesday, March 25, 2015

HiShop Haul: Green Day!


Salam and hello Beauties,

Dah lama tak shopping kat HiShop.my. And dah lama tak blogging lol XD Selalunya kalau saya shopping kat HiShop.my, sememangnya akan share blog post apa yang saya beli. Usah ditanya dah kali keberapa saya beli kat situ. Tapi untuk kali ni saya shopping barang kelainan sikit. (bunyinya sungguh mencurigakan XD) ape ape jelah! Kelainan yang saya maksudkan adalah, semua list barang yang saya dah beli semuanya sama color. Lebih kurang macam tema. Sebenarnya itu semua berlaku secara kebetulan XD I mean, masa saya beli barang barang yang perlu tup tup barang yang saya sepatutnya beli semuanya packaging color hijau =_="




Packaging: 4.8 / 5

Packaging HiShop.my yang sering tidak menghampakan! Even items murah pun diorang siap balut kemas dan selamat.


customer services: 4 / 5

Sepanjang saya beli mana mana barang kat HiShop.my, saya baru tahu yang mereka akan direct terus contact telefon customer sekiranya terdapat sebarang masalah termasuk penghantaran. Actually saya order semua barang ni tapi bulan depan barang saya baru sampai. Pada mulanya agak sedikit hampa masa tu tapi at least diorang dah call saya awal awal sebelum diorang hantar barang. Diorang cakap yang salah satu item dari Korea adalah pre order. Diorang juga siap tanya sama ada urgent or not. Nasib baik item pre order tu tak urgent. Sebab barang pro order itu sememangnya original. Takut punya takut kalau dapat fake product sebab murah akhirnya lega bila items yang saya dapat itu bukan fake. Takpe, biar lambat asal asli lol XD It can be salah satu good service diorang sebab cekap inform customer terlebih awal selepas confirm order barang! ^_^


What's in My HiShop.my box?

  1. Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel 300ml - RM25.00
  2. Deoproce Hydro Green Tea Face Mist (100ml) - RM19.90
  3. Osmium Clean & Refresh Cleanser - FREE SAMPLE
  4. Osmium Peak Performance Moisturizer - FREE SAMPLE


Ratings / Overall: 4.5 / 5

First, berkenaan dengan Nature Republic tu. Walaupun lambat sampai tapi saya berpuas hati sangat item yang saya beli kat HiShop.my itu original. Yelah since NP ni dah banyak jual fake so kita perlu careful dalam bab asli dan fake ni. Paling puas hati, HiShop.my jual NP yang original lagi lagi SALES product Korea. Sebab itulah jangan lepaskan peluang untuk sentiasa ke HiShop.my sebab takut bila bila masa ada korean product sales kat situ. Dah lah ori, sales pulak tu XD Bertambah gila lagi HiShop.my siap bagi voucher code, promotion dan tak lupa pada FREE SAMPLES yang disediakan. Packaging HiShop.my lebih mengutamakan kekemasan dan keselamatan. Servis terbaik macam ni customer takkan lupakan bila bila masa.

Memandangkan korang dah baca ni, alang alang saya dengan murah hati nak bagi discount voucher code HiShop.my untuk korang 15% OFF! Jadi, jangan lupa masukkan kod ni sebelum checkout ok ^_^

VOUCHER CODE: FAHIMA



‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe



Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



3 comments:

  1. NP tu memang best bila pakai.. sejuk je kan

    ReplyDelete
  2. okeh..nak usha website hishop pulak...;)

    ReplyDelete
  3. selalu jugak usha website hishop.. Tapi belum pernah beli.. Hehe..
    Blog Mommy Diamonds

    ReplyDelete