For You ^_^

Monday, March 9, 2015

Voucher dan Discount Coupon Zalora, Lazada dan Lain lain di iPrice.my!

Salam and Hello readers,

Setiap kali kita nak online shopping, salah satu perkara yang paling dicari cari kita sebagai pelanggan adalah.................













Voucher Coupon and Discount code!



Yes! Aku akui setiap kali nak shopping mesti cari benda alah ni. Sebab nak save budget. Masalahnya tak reti kat mana nak cari coupon and discount code yang paling latest dan belum expired. Kalau kita cari kat google skalipun belum tentu nak dapatkan betul betul sebab kebanyakkannya sudah expired atau not valid setiap kali nak checkout *nangis air mata pelangi



sehinggalah aku terjumpa satu website penyediaan voucher, offer dan sales yang menarik perhatian aku dan berkemungkinan besar paling berjaya menarik perhatian online shopper yang sukakan sales dan discounts! seriously....



http://iprice.my

iPrice stays away from the nitty-gritty part of e- commerce that is operations, logistics and the like. iPrice is your helping hand out there in the online shopping jungle oft housands of different websites and millions of different products. We help you to find what you’re looking for and then we hand you over to our trusted e-commerce partners to actually buy the products you want.

In this function, we aggregates all the products from the most trusted e-commerceshops in Asia and globally onto one platform: iPrice. We offer a lot of fashion on iPrice but many other product categories as well.

When you don’t know yet what you want to buy, check out what our editorial team has curated for you or follow our community of avid shoppers. If you tell us a little bit more about yourself, we will start putting together your individual shopping experience.

Relevant sales, offers & promotions are brought to alongside the products you’re browsing. So gone are the days of checking 20 different websites to find a particular product or the two hour hunt for the best price. iPrice is your one stop shopping destination.


Difahamkan, salah satu kelebihan yang paling menarik perhatian di iprice.my adalah menyediakan Coupon, Discount dan voucher codes serta offer terbaru dan sentiasa di update dari semasa ke semasa. Tak lupa juga dateline akan dinyatakan di setiap code yang disediakan. Jadi, ini lebih memudahkan lagi kerja shopping kita dengan lebih pantas! Lebih lebih lagi, iprice.my juga listkan product2 sales paling latest dari brand popular list seperti Zalora, Lazada, VINCCI, Hisense, Marsstar, Santa Barbara, American Tourister, Mitsubishi dan banyak lagi brand lain yang aku belum sebut mungkin sampai esok pun tak habis XD


Pada pendapat aku, apa yang paling best kat iprice.my,
  1. Coupon, Discount dan voucher codes disediakan khas dari lebih dari 20 online shop website.
  2. memudahkan pencarian code terbaru serta dateline dinyatakan sekali jadi kita tidak memerlukan masa yang lebih lama semata mata untuk discover voucher code yang belum tentu valid.
  3. latest sales dan offer sentiasa di update  jika ada mana mana online shop yang tersenarai dah start buat offer tersebut.
  4. save budget dan tak rugi. Untung lah sapa yang dapat tahu voucher code XD
  5. kalau nak dapatkan notification latest update segala sales dan voucher code, boleh sign up FREE di http://iprice.my/shop/

--------------------------------------------------

brand tags semuanya dalam satu di zalora
ini yang latest barang barang yang baru beli, belum kira lagi yang lama lama punya
 Dalam banyak banyak online shop, aku paling kerap shopping kat zalora! Honestly, aku spent more than RM+++ hanya di satu online shop saja. Regular lah jawabnya XD Aku tidaklah stress sangat bab spent kat situ sebab setiap kali nak shopping dan sebelum checkout, yang pastinya aku masukkan voucher code atau discount code. So, i got pulangan lebih dari apa yang dirancang. Contohnya, jumlah semua barang yang aku beli adalah RM256, lepas masukkan voucher code, aku cuma perlu bayar RM218. Gila tak happy? memang happy dapat pulangan lebih XD



Grey sweater: Mango
Shoes: Zalora Basic
Sunglasses: Embellish

Semuanya dari zalora


Both shoes are from zalora
via #vscocam




Gitar tu sekadar hiasan semata mata XD Baju sweater putih yang aku pakai ni adalah brand Mango. Baju tu aku sendiri beli dan pakai dari zalora. Heaven.....



Sekarang, korang dah tau kan kat mana nak cari latest sales, voucher and discount code. Semua itu hanya di iprice.my. Untuk lihat segala update latest code, sila ke http://iprice.my/coupons/. Siap nyatakan dateline lagi. So, makin mudah kerja korang bila bershopping sakan dah dapat code dan offer dari online shop masing masing! Jangan lupa subs atau sign up kat http://iprice.my/shop Akhir kata, happy shopping! ^_^

Website: http://iprice.my/shop/
Coupon: http://iprice.my/coupons/
Brands: http://iprice.my/brands/
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



4 comments:

  1. nice entry... blog walking jap sini http://bit.ly/1Ghkmbo

    ReplyDelete
  2. samalah kita sis. more kerap shopping di zalora. zie hanya shopping jubah or long dress je kat zalora. terbaik service dorg

    ReplyDelete