For You ^_^

Monday, September 7, 2015

[REVIEW] My First Muffin Beauty Haul

Salam and hello everyone,




Happy fluffy tahap muffin dapat beauty stuffs untuk pertama kali dari laman komuniti terbaru untuk warga pencinta kecantikan dan makeup iaitu Muffin Beauty. Antaranya adalah SILKYGIRL Silky White BB Whitening Powder Foundation, Neesya Lumi Science Illuminating Essence, Holika Holika mask, Mustela serta samples. Semua itu saya review khas di Muffin Beauty,




Buat masa ni, saya review makeup and skincare products di Muffin Beauty. Segala pendapat tentang setiap produk juga termasuk packaging, smell, result, kelebihan dan kekurangan produk dan sebagainya. Disitu jugalah korang juga akan dapat tahu semua opinion dari customers atau bloggers yang telah menggunakan dan share pengalaman mereka terhadap setiap produk mereka gunakan. So, hanya dengan Muffin Beauty ni juga korang boleh dapat maklumat produk dari reviewer dan sebagai pembeli yang bijak.





Apa yang paling best mengenai Muffin Beauty, terdapat lebih dari ratusan brand terutamanya brand brand yang popular seperti Maybelline, Estee Lauder, Benefits, Nars, SK-2, Lancome, Etude House, Biore, Laneige dan lain lain yang disediakan di http://www.muffinbeauty.com/brands.

Jika korang adalah beauty bloggers, skincare and makeup lovers, atau masih baru berjinak jinak ingin belajar dalam kecantikan, korang boleh join kami di http://www.muffinbeauty.com. Jangan risau, pendaftaran adalah FREE.

Lagi satu, Muffin Beauty juga membuat satu lagi beauty club khas untuk beauty enthusiasts dan bloggers di http://www.muffinbeauty.com/beauty_club. Antara kelebihan sertai kelab ni adalah korang akan dapat special badge, vouchers, contest, product redemption, invitation dan review anda di featured. Namun, syarat untuk sertai adalah korang mesti tulis lebih dari 10 reviews yang telah diapprove oleh Muffin Beauty.

Kepada member muffinbeauty, korang boleh singgah my profile and read my latest produk review di sini: http://www.muffinbeauty.com/user/inspirebunny
Instagram: @inspirebunny
Facebook: Inspirebunny [dot] blogspot
Twitter: @inspirebunny
Ask me/Advertorials: http://inspirebunny.blogspot.com/2011/03/ruang-tamu.html



3 comments:

  1. sukanya kalau tahu ada beauty webs macam muffin nihhhh.. althea dengan hermo pun best jugak :D

    ReplyDelete
  2. Baru tau pasal Muffin Beauty ni.. Hehe.. Okay nak gi husha jap.. ^^,
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete